Wednesday, 29 February 2012

Panass!! Ustaz PKR ditangkap Khalwat

                                    Al Ustaz Badrul Amin ditangkap khalwat di Swiss Garden Hotel, Kuantan, Pahang pada Sabtu hari ini tadi. Dia ditangkap berkhalwat dengan isteri orang di Hotel Swiss Garden, Kuantan oleh Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP).


Wanita tersebut, yang nama dan butiran sudah tersebar di Facebook dan blog-blog sebagai Zatiwani, dikatakan bekerja sebagai juruteknik di Kolej Komuniti Rompin.

Badrul Amin hadir di Kuantan untuk menyertai Temurapat Majlis Pimpinan Pusat (MPP) PKR di MS Garden And Spa, Kuantan yg dijadualkan pada 24-25 Feb 2012.

PKR bercadang mengadakan Himpunan Hijau untuk membesar-besarkan isu kilang rare earth Lynas yang bukannya radioaktif pun. Selari dengan itu, PKR rancang adakan ceramah dimerata tempat di Pahang.

Nampaknya cerita Lynas dah jadi cerita lendir. Pazsti isu ini sudah merebak pantas seluruh Pahang. Eloklah mereka menggunakan peluang untuk memutarbelit dari keadaan sebenar.

Dipercayai Manager On Duty Hotel Swiss Garden telah memanggil salah seorang kepimpinan PKR yang turut menyertai Temurapat untuk dimaklumkan akan penangkapan tersebut.

Badrul Amin yang kini menjawat jawatan sebagai Ketua Penerangan PR Selangor bertaraf Exco Kerajaan Negeri.


Dia baru berkahwin dengan isteri keduanya dalaam bukan November tahun lepas.


Dia mempunyai enam orang anak dengan isteri pertama.

PKR telah mengarahkan supaya Ustaz Badrul Amin dihantar balik. Satu demi satu kes melibatkan seks atau kecurangan terus melanda PKR.

Pemimpin yang dianggap Ustaz Badul Amin sebagai Imam Mahadi berahdapan dengan kes liwat yang sedang berada di mahkamah rayuan. Dia berkemungkinan akan berhadapan dengan dakwaan menipu dalam polis repot berkenaan skandal video seks. Ura-ura mengatakan ada video dengan dua Siam doll pula. Itu tidak termasuk kes lama dengan isteri Azmin, Shamsidar.

Selain itu, kes lama gambar telanjang Eli Wong timbul kembali dengan tertangkap bekas kekasihnya, Helmi Malek di Indonesia yang mengaku berada di sana atas pembiayaan PKR.

Kali ini, ia melibatkan ustaz PKR. Sebelum ini The Unspinner ada mendedahkan seorang ustaz PKR, Dr Md Nur Manuty membohong Sheikh Yusof Qardawi.

Suami wanita yang ditangkap berkhalwat dengan Badrul Amin, yang mana namanya sudah tersebar di Internet sebagai Razali Pungut, dipercayai mengetahui mengenai perkara ini.

No comments:

Post a Comment